Przywitanie Młodej Pary chlebem, solą i lampką szampana.
Szampan dla gości GRATIS!!!
Pierwszy dzień
ZUPA
- rosół z makaronem
DANIE GŁÓWNE
- kluski białe i tarte, ziemniaki
- kapusta czerwona zasmażana z pieczarami, surówka wiosenna
- 100% rolada śląska
- 50% udko z kurczaka
- 50% schab po sztygarsku
- pieczeń z karczku
- kompot
DESER
- kawa lub herbata
- lody
- owoce
ZIMNA PŁYTA
- patery wędlinowo-serowe
- płyty warzywne
- ozorki w galarecie
- tymbaliki drobiowe
- roladki szynkowe w galarecie z masełkiem chrzanowym
- śledź w oleju
- śledź w śmietanie
- ryba po grecku
- sałatka ryżowa z wędzonym kurczakiem
- sałatka makaronowa z koperkiem
- sałatka grecka chłopska z serem „feta”
- jajka faszerowane
- deska serowa
- pieczywo, masło
PIERWSZA KOLACJA
Grecka:
- stek
- gyros
- surówki
- tzatzyki
- frytki
DRUGA KOLACJA
- strogonoff
TRZECIA KOLACJA
- barszcz czerwony z krokietem lub pasztecikiem
Drugi dzień
ZUPA (do wyboru)
- żurek śląski z jajkiem
- krem z pieczarek z grzankami
DANIE GŁÓWNE:
- filet z indyka faszerowany pieczarkami
- kotlety po kijowsku
- surówka z pory
- buraczki
- surówka z białej kapusty
DESER
- kawa, herbata, ciasto (od klienta lub restauracji z dopłatą 12 zł/osobę)
ZIMNA PŁYTA
- rolada z kurczaka faszerowana
- jajka w sosie tatarskim
- śledzie w śmietanie
- sałatka seler, szynka, ananas
- koreczki śledziowe
- patery wędlinowo-serowe
- płyta warzyw marynowanych
KOLACJA
- devolaj, frytki, zestaw surówek
CENA ZESTAWU:
- 320 zł/os
- dzieci do lat 5 – gratis
WSZYSTKIE POTRAWY SĄ WYKONYWANE PRZEZ KUCHARZY NASZEJ RESTAURACJI !!!